COUPON CODE: BY18

Hoe te Kiezen

Elke dame wil perfect kijken op haar bruiloft of andere formele openbare gelegenheden. De onderstaande handleiding bevat een aantal informatie die voor u handig kan zijn bij het kiezen van een perfecte stijl voor uw lichaamstype en thema.

1. A-lijn

Universeel vleiend, het A-line silhouet is echt een vriendin's beste vriend. Door flikkerend van de schouders af te schuiven, schuift het de krommen in plaats van vastklampen om een elegant silhouet te creëren.

Is deze stijl voor jou? Als je een kleine A-Line bent, voegt je de lengte van de illusie toe. Als je lang bent, kan het volheid toevoegen, en als je curves hebt, zou je liever dekken, dan doet de A-lijn dat ook.

2. Baljurk

De meest traditionele van alle jurk silhouetten, de baljurk voegt krommen toe door de taille te accentueren en vloeiend gracieus in een volledige rok. De rok is geweldig om alle heupen te verbergen en een prachtige zandloperfiguur te creëren.

Is deze stijl voor jou? Een perfecte keuze voor formele of "sprookjesachtige" geïnspireerde gebeurtenissen, de baljurkstijl maakt een prachtige klassieke trouwjurk. Kijk goed op de meeste body types.

3. Strak

Figuurklevende kolomjurken komen in een verscheidenheid aan strapless en backless stijlen. Deze moderne stijl is populair geworden onder bruiden die een chique of strandtrouw willen.

Is deze stijl voor jou? Een elegante keuze voor iedereen met brede schouders of slanke, atletische bouwen, het kan ook een petite figuur verlengen. Echter, als er bepaalde gebieden zijn die u liever niet accentueert, is het clingy ontwerp misschien niet de stijl voor u.

4. Zeemeermin

Ook bekend als de trompet of "fit en flare", zijn mermaidjurken aan de bovenkant aangebracht en flair dramatisch om de knie.

Is deze stijl voor jou? Zeemeermin silhouetten accentueren de buste, taille en heupen geven een zandloper figuur, dus het is perfect om je curven af te zien.

5. Empire

Dit empire silhouet heeft een bodice met een hoge taille direct onder de buste. De look kan zowel zacht als vloeiend zijn, of meer gestructureerd en klassiek, afhankelijk van de stof en de snij gebruikt.

Is deze stijl voor jou? Het empire silhouet trekt de aandacht op, waardoor de taille wordt verbeterd terwijl de heupen worden verzacht, waardoor het voor de meeste lichaamsvormen een fijne blik is.

6. Mini

Voor de super sassy bruid, eindigt de steeds populairste bruids mini goed boven de knieën en is perfect voor het uitdagen van een paar sexy pinnen.

Is deze stijl voor u? Het is het meest geschikt voor informele of outdoor bruiloften en is vooral geschikt voor zomerstrand bruiloften. Even vleiend voor langere bruiden met lange poten of kortere bruiden die op hun speciale dag langer willen verschijnen.

7. Knie-Lengte

Een andere geweldige look voor een toevallige bruid, eindigt deze jurkje net onder de knie.

Is deze stijl voor u? Veel petite of curvy bruiden kiezen deze stijl voor zowel elegantie als comfort. Ideaal voor cocktailhuwelijken of bruiloften tijdens de warme maanden.

8. Over De Knie

Thee-length jurken zijn voorzien van een zoom die ergens tussen de onderkant van de knie en de bodem van het kalf valt, waardoor een elegante, maar ongedwongen stijl ontstaan. Populair in de jaren 1950, deze stijl is een goede keuze voor degenen die een vintage touch willen toevoegen aan hun trouwensemble.

Is deze stijl voor u? Thee-length jurken zijn ideaal om je benen te pronken en aandacht te vestigen op een mooi paar schoenen! Een populaire keuze als een "tweede" jurk om in te vullen voor uw receptie.

9. Enkel-Lengte

De enkellengtejurk is direct tegen de enkels vastgelopen, waardoor je voeten en schoenen uitgestoken worden. De rok kan vol of passend zijn.

Is deze stijl voor u? Ideaal voor bruiden die zich als slim, stijlvol en modern willen presenteren. Omdat het rok van deze rok niet aan de grond raakt, is het ook zeer gewild voor buitentrouwden of voor de bruid die gewoon niet wil dat gasten op prom jurken 2017 stappen!

10. Hiel-Lengte

Slechts iets langer dan de enkellengte trouwjurk, is deze rok niet bedoeld om op de vloer te slepen, maar liever drijven maar een paar centimeter boven het. Enkele vloerlengte jurken komen met details over de zoom om de stijl te accentueren.

Is deze stijl voor u? In plaats van het hebben van je schoenen en voeten die door je jurk worden bedekt, kan je je bruiloftensemble vaak 'evenwicht' hebben. Waarom niet een andere kleur toevoegen aan je bruiloftensemble, bijvoorbeeld rood, en draag een paar schoenen in die kleur? Gasten zullen aangenaam verrast worden als ze een opvallend paar schoenen zien uitkijken als je langs het gangpad loopt!