Welkom bij Bonnyin online shop in Nederland, geniet nu van je tijd !!!
  • Cart

    U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Favorites
  • COUPON CODE: BY18

Onze Garantie

Vertrouwde

Vertrouwd door meer dan 200.000 klanten en blijf tellen. bonnyin is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van trouw- en formele jurken, met een uitstekende reputatie voor het leveren van perfecte jurken voor elke gelegenheid. We maken dagelijks prachtige jurken voor dames en meisjes en het aantal tevreden bruiden groeit voortdurend.

Op maat gemaakt

Alle trouw- en formele jurken kunnen worden aangepast. Elk stuk is op maat individueel aangepast aan de maten en maten die de klanten ons bieden.

Beste kwaliteit

De beste kleermakers en ervaren ontwerpers worden ingehuurd, die de nieuwste productietechnieken gebruiken om uw jurk aan te passen. De jurken en jurken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met voortreffelijk vakmanschap. Volledig gevoerd met handgenaaide kralen en versieringen.

Fantastische levering

Wereldwijde verzending, met korte levertijden en redelijke verzendkosten. Een langdurige relatie met bekende koeriers van over de hele wereld zorgt ervoor dat uw bestelling op een veilige en snelle manier bij u thuis is.

Geweldige klantenservice

Het maakt niet uit wie en waar u bent, wanneer u een bestelling wilt plaatsen of ons waardevol advies wilt geven, kunt u altijd contact met ons opnemen. We waarderen de relatie met u, daarom is ons klantenservice-team hier om te helpen. 24/7 live chat service is beschikbaar voor het nemen van alle vragen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.