Welkom bij Bonnyin online shop in Nederland, geniet nu van je tijd !!!
  • Cart

    U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Favorites
  • COUPON CODE: BY18

Over Bonnyin

Welkom bij de Bonnyin online shop in Nederland!

Miljoenen stijlen voor bal, bruiloft en avond

Bonnyin.nl is werelds toonaangevende online retailer van trouwjurken, jurken voor speciale gelegenheden, jurken voor bruiloftsrecepties en accessoires. Met een volledig assortiment galajurken, avondjurken, trouwjurken en cocktailjurken productie, komt succes met grote verantwoordelijkheid. Klanten kunnen door de enorme online selectie bladeren en met veel voldoening hun favoriete jurken kiezen. Bonnyin is trots op uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze toeleveringspartners, klanten en collega's om ervoor te zorgen dat onze producten onder acceptabele omstandigheden worden geproduceerd. Voor avondmeisjes die avondjurken van prachtige stijlen en een betaalbare prijs willen vinden, is Bonnyin de perfecte keuze.

Kopersbescherming Garantie

Wij maken het gemakkelijk en eenvoudig voor klanten om te vinden wat ze willen! Bovendien voegen we elke maand nieuwe stijlen toe.

Wij bieden onze VIP-klanten met extra korting en een meer persoonlijke service gratis.

Wij maken gebruik van toonaangevende gegevenscodering en beveiliging op bankniveau om ervoor te zorgen dat uw betalingsgegevens veilig en beschermd zijn en niet in gevaar kunnen worden gebracht door indringers.

Bonnyin is een internationaal bedrijf. Wij maken het onze klanten gemakkelijk om de beste jurken te kopen tegen betaalbare prijzen.

Servicemail: [email protected]

Voor iedereen in onze Bonnyin online shop - Geniet van uw winkelervaring en veel geluk op uw grote dag!