COUPON CODE: BY18

Over ons

Over Bonnyin

 

Bonnyin.nl is de wereldwijd toonaangevende online retailer voor trouwjurken, speciale gelegenheidskleding, bruidsfeestjurken en accessoires. Met een compleet assortiment galajurken, avondjurken, feestjurken en afstudeer jurken productie komt succes met grote verantwoordelijkheid. Klanten kunnen de grote online selectie doorzoeken en hun favoriete jurken met grote tevredenheid kiezen. Bonnyin is trots op uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze leveranciers, klanten en collega's om ervoor te zorgen dat onze producten in aanvaardbare omstandigheden worden geproduceerd. Voor prommeisjes die prom dresses van prachtige stijlen en betaalbare prijs willen vinden, is Bonnyin uw perfecte keuze.

 

Onze voordelen

 

* Grote selectie producten

* Topkwaliteitsgarantie

* Lage prijzen altijd

* Professionele verpakking en levering

* 7 dagen retour en uitwisseling

* Neem uw privacy serieus

 

Visie missie

 

Uw vreugde is onze vreugde, we weten de details, de belangrijke dingen. We merken de emoties op, de persoonlijke verbindingen die uw wensen zo belangrijk en speciaal maken.

Je zal nooit alleen in Bonnyin gelaten worden, we doen ons uiterste best om aan uw behoeften te voldoen. Onze pre-Sales klantenservice beantwoordt aan elke vraag, helpt u met de metingen en verwijdert eventuele zorgen die u zou kunnen hebben.

 

Bonnyin zal proberen je verliefd te maken op je feestjurk! Laat nu zien!

 

Service Email: [email protected]

 

Voor jullie, van ons allemaal in onze online winkel - Geniet van jouw winkelervaring en veel geluk op je grote dag!