COUPON CODE: BY18

Verzendgids

Deze pagina laat u zien hoe u een verzendmethode voor uw bestelling kunt kiezen, de verzendkosten inschatten, en geeft verdere informatie over het verzendproces van Bonnyin.

U kunt uw gewenste verzendmethode kiezen:

 

Expedited Verzending

 

Deze verzendmethode is de snelste verkrijgbaar. Bezorgtijden zijn tussen 3-6 dagen voor alle belangrijke bestemmingen. Verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, vanaf € 20,99.

 

Standaard verzending

 

Standaard verzending duurt een beetje langer dan versnelde verzending, maar kost minder. Levertijden zijn tussen 5-8 dagen voor alle belangrijke bestemmingen. Standaard verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, vanaf € 14,99.

 

Superbesparende verzending

 

Superbesparende verzending is de meest kostenbesparende methode. Maar het duurt 15-30 dagen voor alle belangrijke bestemmingen. De verzendkosten voor super saver worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, vanaf € 3,99.

Voordat we uw bestelling kunnen verzenden, moet Bonnyin uw producten opstellen, nauwkeurige kwaliteitscontroles uitvoeren en voorzichtig verpakken. De bovenstaande leveringsschattingen bevatten geen orderverwerkingstijd.